Htjela bi voditi županiju, a ne može općinu?

Htjela bi voditi županiju, a ne može općinu?

logo sdp

U redakciju smo danas od svojih čitatelja primili slike iz općine Križ oblijepljene plakatima i lecima s komentarom na rad općinske načelnice i kandidatkinje za župana Zagrebačke županije Ivane Posavec Krivec. 

Jutros su u općini Križ osvanuli plakati i leci koji kritiziraju rad općinske načelnice Ivane Posavec Krivec. Ne zna se tko stoji iza ovih letaka u kojima autori proziva SDP-ovu kandidatkinju za županicu Zagrebačke županije da odlazi iz općine neobavljenog posla. Među istaknutim zamjerkama je i pitanje nadvožnjaka preko pruge u općini Križ, koje se već u nekoliko navrata isticalo kao velika zamjerka načelnici Posavec Krivec. Podsjećamo, u emisiji „Svakodnevnica“ na JabukaTV-u, gdje je Posavec Krivec gostovala sa svojim sugrađankama, optužena je kako ne radi u korist dobrobiti građana. Čini se kako ih još dijeli takvo mišljenje, te su odlučili jasno dati do znanja što sve zamjeraju vodstvu Općine. Osim nadvožnjaka, letak ističe neotvaranje novih radnih mjesta, nemogućnost priključivanja na kanalizaciju, nespremnost službe za čišćenje na zimske uvjete te „još puno toga“. Ironično zaključuju kako općinu Križ nije oživjela na niti jedan način i kako za to načelnicu uopće nije briga.

Kandidatkinja za županicu Zagrebačke županije je načelnica općine Križ, koja ima 118 km2, oko 7.500 stanovnika, te se postavlja otvoreno pitanje kako bi Krivec vodila Zagrebačku županiju koja ima preko 3.000 km2, preko 300.000 stanovnika, kad u svojoj općini ima takve probleme.

Video s JabukaTV možete pogledati u nastavku:

 


Dodaj komentar

Molimo vas da kod pisanja komentara poštujete različita mišljenja i da se držite osnovnih pravila ponašanja.
Komentari koji budu uvredljivi i slično, te ako nakon opravdanog razloga budu prijavljeni, će biti i izbrisani.
Kod svakog komentara, sustav automatsko zapiše IP adresu, tako da je svatko sam odgovoran za moguće posljedice.

Komentari 

 
0 #5 četvrti put 2013-04-08 11:18
://..hr/nakon-12-godina-zupana-kozica--polovica-zaposlenih-u-zupaniji-iz-hss-a--a-zupanov-sin-medu-njima/1091464/
....
Citat | Prijava administratoru
 
 
0 #4 četvrti put 2013-04-08 11:17
://..hr/nakon-12-godina-zupana-kozica--polovica-zaposlenih-u-zupaniji-iz-hss-a--a-zupanov-sin-medu-njima/1091464/
Citat | Prijava administratoru
 
 
+1 #3 marijan 2013-04-08 08:00
dragi obrtnici dok su vama vaša vozila parkirana u dvorištu (provjereno )i vidljivo je da nitko ništa ne radi Bučar ima otvorena četri gradilišta.Tolikom o NE zavisnom.
Citat | Prijava administratoru
 
 
-1 #2 selska posla 2013-04-05 23:15
Tipična SDP škola. Sdepeovci se posvuda furaju na jeftinu, slatkorječivu samopromociju,- i tu je priči kraj. Posavec-Krivec je poslušna komesarka u svojem selu, isto ko i Novosel u svojem.
Citat | Prijava administratoru
 
 
+4 #1 hahaha 2013-04-04 20:36
Stvarno relevantna vijest i relevanti plakati i oglasi, od ovoga je samo ozbiljnija lista Kralja Fizike.Nešto kao oni listići o davanju kredita koji se stavljaju po isto takvim stupovima i autima. Vidi se i ko je autor toga i mi u našoj sredini imamo takve bisere koji su briljirali sa plakatima "pohvala". Još jednom bravo za ovaj portal i urednika! Svaka čast, vrh novinarstva
Citat | Prijava administratoru